Seizoenplaatsen

Camping Rustenpolder zal de overgang gaan maken naar een camping met alleen nog seizoensplekken vanaf 2022.  

Rustenpolder staat er om bekend dat het een mini-camping is met een ongedwongen sfeer, iedereen vindt zelfstandig zijn pad, maakt zo nu en dan een vriendelijk praatje met andere campinggasten of de eigenaren en de rust overheerst. Met natuurlijk wat gezellige levendigheid door spelende kinderen en de dieren op de achtergrond.

Dit is waar we voor staan en wat we ook graag willen behouden. Want hoe mooi is het om ons terrein te kunnen delen met mensen waarbij het van beiden kanten goed, harmonieus en rustig voelt. Daarom willen wij ook gelijk aangeven dat een seizoensplaats dit jaar geen garantie geeft voor een volgend jaar. We willen ten allen tijden de vrijheid houden om hierin ons gevoel te kunnen volgen en zelf de regie houden in het wel of niet toestaan van seizoensplaatsen.

Kosten

Voor een seizoensplaats 1 april 2021 t/m 31 oktober 2021 betaal je €3000,-.

Dit houdt in:
1 kampeermiddel per plaats

Incl. 2 volwassen.  ( en 2 thuiswonende kinderen)

Excl. Stroom, kosten worden verrekend naar verbruik. €0,30 cent KWh

Excl. Toeristenbelasting, dit is €239,20 voor een heel seizoen in totaal.

 

We zijn geen camping die strenge regels handhaaft. We willen die ongedwongen sfeer houden en hebben de ervaring dat dit ook lukt zonder strenge regels. Natuurlijk hebben we wel een aantal voorwaarden. Als je aangeeft interesse te hebben in een seizoensplaats ga je uiteraard ook akkoord met deze voorwaarden. De voorwaarden kun je bij ons per mail opvragen.